Услуги

Услуга Времетраене Цена
1. Психотерапевтична сесия (лично, скайп, телефон) 50 мин. 40.00лв.
2. Консултация за дете (лично, скайп, телефон) 50 мин. 40.00лв.
3. Детска психотерапия лично 40-50 мин. 40.00лв.
4. Сесия за Личен код (лично, скайп, телефон) 30 мин. 35.00лв.
5. Пакет 4 сесиси за Личен код  30 мин./всяка сесия  120.00лв.
6. Сесия за Личен код за някой друг (дете, близък, роднина, животно) 30 мин. 35.00лв.
7. Семинар Лечебни Кодове 8 ч.
8. Семинар Лечебни Кодове + Индивидуален Лечебен Код 8ч.

Цените за други държави, както следва, според цените на колегите там

За Индивидуален лечебен код:

Западна Европа – € 50.00 EUR

Англия –  £50.00

САЩ – $50.00 US

Канада – $ 50.00 CAN

Сесиите, които се провеждат по скайп или телефон, се заплащат предварително по банков път!

Банка: ДСК

Име: Корона БМ ЕООД

IBAN: BG84STSA93000016260337

BIC: STSABGSF

Описание на услугите

  1. Психотерапевтична сесия

Заедно работим, за да се почувствате по-сигурни; да имате доверие в способностите си; да се радвате на живота и на важните моменти в него; да изградите по-стабилна връзка със себе си, с хората и света около вас; да приемете себе си такива, каквито сте; да изградите спокойствие; да преодолеете труден период; да осъзнаете качествата си и да ги използвате по най-добрия начин; да откриете ресурс и упование в сърцето си; да се мотивирате; да растете духовно; да се справяте с трудни емоции; да обичате себе си… и много други прекрасни неща, които да ви изпълнят със сили, спокойствие и вяра.

  1. Консултация за дете

Консултацията за дете може да бъде еднократна. Тя се провежда, когато имате въпрос, свързан с възпитанието на детето, не сте сигурни как да постъпите в дадена ситуация или какво да направите, имате нужда от подкрепа по някоя тема, искате да се информирате за период от развитието на детето и всички въпроси, които ви интересуват и имате нужда от професионалното ми мнение.

Може да се случи да изискам такава, ако детето идва на терапия и има нужда да се включите в процеса или да имате съвместни дейности вкъщи.

  1.  Детска психотерапия

Детето, което идва на терапия за травма, преживяно насилие, агресивно е, има поведенчески проблем, чувства се отхвърелно, няма приятели, не общува, притеснително е, има страхове, има ниска самооценка и т.н., получва сигурност и спокойна обсатновка, която поставя началото на срещите за терапия. Тя се провежда под формата на игри, пясъчна терапия, кукли, атр терапия – отработваме трудното през призмата на играта и общуването. Децата, които идват при мен се чувстват прекрасно в обстановката на играчки, пъзели, терапевтични кукли, боички, пластелин, моделин, копчета и платове, брокат и блясък, музика, терапевтични игри, приказки и още много забавления за терапия.

  1. Сесия за Личен код

Това не е терапевтична сесия за споделяне, за искане и даване на съвети, наставления и използване на различни практики и упражнения. Тя е само и единствено по системата на Лечебните Кодове на д-р. Алекс Лойд. Личният код е за специфичен проблем. Не е нужно да познавате системата, да сте чесли книгата или да сте правили универсалния Лечебен код. Заедно минаваме през всички стъпки, които са необходими, за да можете да го използвате сами и да го прилагате успешно в живота си.

  1. Пакет 4 сесиси за Личен код

Пакетът представлява четири сесии за четири различни проблема. От опита ми и този на моите колеги, сме на мнение, че са нужни поне четири Лечебни кода, за може тялото и психиката да започнат да работят на лечебна честота. Тя се постига с поне четири Лечебни кода, за да може сърцето ви да възприеме промените, мисленето да не пречи на процеса, а тялото да може да се възстанови от различните видове стрес и да започне да работи в наша полза, да бъде здраво и силно.

  1. Сесия за Личен код за някой друг (дете, близък, роднина, животно)

Можете да направите Личен код за някого. Това ще помогне да се освободи емоционалната болка, свързана с даден проблем.  Това не е терапевтична сесия за споделяне, за искане и даване на съвети, наставления и използване на различни практики и упражнения. Тя е само и единствено по системата на Лечебните Кодове на д-р. Алекс Лойд. Личният код е за специфичен проблем. Не е нужно да познавате системата, да сте чесли книгата или да сте правили универсалния Лечебен код.

  1. Семинар Лечебни Кодове, с включен Личен Код

В този семинар можете да научите как да работите успешно с универсалния Лечебен код от книгата (ако не сте я чели, ще ви запозная с метода на работа и с универсалния код). Ще научите как да работите с 12-те категории за пълно изцеляване на тялото, ума и духа. И най-вече – как да прилагате универсалния код за лични проблеми и за 12-те категории. Всеки получава по един Личен Лечебен код за порблема, който най-много му пречи. Ще получите материали за използване на системата по най-добрия начин, а също идеи и предложения за работа с всеки възникнал проблем в живота ви.

  1. Семинар Лечебни Кодове по системата на Лечебните Кодове, включва Наръчник и Личен Код

Материалите, които получавате са:

–          Наръчник на Лечебните кодове на български език с 12-те категории. Всяка категория съдържа по 2 кода. Всички възможни проблеми са разпределени в една или в няколко категории, за да знаете кой проблем за какво се отнася и как да работите с него.

–          Личен Лечебен код за даден проблем

От семинара научавате как да използвате Наръчника  и как да подобрите живота си като цяло. В Наръчника има 3-дневна програма за спешен проблем, 12-дневна програма, 36-дневна програма и т.н. Ще получите подробни обяснения как да го използвате по най-добрия за вас начин.

  1. Семинар за притежателите на Наръчник на Лечебните Кодове, с ключен  Личен Код

Този семинар е за хора, които са поръчали Наръчник на Лечебните кодове на български език, от уеб сайта на www.thehealingcodes.com , имат Наръчника и са възникнали специфични въпроси по начина на използване и/или прилагане. Също така, всеки участник получава по един Личен код.